Avui la nostra companya Laura Morlán, comptable de l’Àrea Empreses d’ Spondeo, ha estat com a convidada a la roda de premsa del Programa Labora que ha organitzat l’Ajuntament de Barcelona.

Quan a Spondeo vam necessitar contractar una persona per a incorporar a l’empresa, vam decidir, en coherència amb el nostre programa de Responsabilitat Social Empresarial, que volíem que el nou membre de l’equip sortís del col·lectiu de persones amb risc d’exclusió social.

Vam contactar amb el Programa Labora de l’Ajuntament de Barcelona.  Es tracta d’un mercat laboral reservat a les persones en risc d’exclusió social, gràcies al qual les organitzacions troben la persona que millor encaixa amb les seves necessitats de contractació laboral, seguint criteris d’ocupació per competències.

La nostra experiència va ser molt positiva gràcies a que els tècnics del programa van saber captar el nostre interès i les nostres necessitats i ens van posar en contacte amb la persona adecuada. La Laura porta amb nosaltres des del mes d’octubre en contracte indefinit i el seu encaix a l’equip ha estat un èxit. Les seves habilitats i competències no només han arribat al nivell requerit sinó que han superat les expectatives donant un valor afegit al Equip.

Animem a altres empreses a utilitzar aquest mercat laboral que ofereix el Programa Labora o d’altres amb el mateix objectiu.