Ahir 29 de setembre la Fundación Corresponsables va fer entrega dels diplomes als finalistes dels VI Premios Corresponsables.

Mònica Herrera de Spondeo, va tenir el gust d’acompanyar a recollir el diploma de finalista a l’empresa Inserty Instal·lacions i estem molt contents de la feina que han fet amb nosaltres en el camí cap a la Responsabilitat Social Empresarial i de que hagin obtingut aquest reconeixement.

L’objectiu del certàmen era premiar les millors bones pràctiques de les empreses en matèria de RSE y Inserty va presentar el seu projecte «SOM-HI» dins de la categoria de PYME.

Parlem d’una petita empresa de 30 treballadors dedicada al sector de les telecomunicacions que des del primer moment va tenir molt clar el que volia i com ho volia. En Jaume i en Francisco, gerents d’Inserty, volien tenir una bona relació amb els grups d’interés que formaven l’entorn de l’empresa i aspiraven a crear sinergies positives amb l’objectiu d’assolir el bé comú. Van incorporar des d’un inici aquest esperit en l’estratègia empresarial i han creat una organització que treballa de forma molt coherent amb el que ells son i pensen.

Han treballat la RSE tant a nivell intern com extern tot i que s’han dedicat més a la part interna i ara comptem amb un capital humà que ha assolit l’exel·lència i és un dels factors que més els diferencia dins del seu mercat.

El projecte SOM-HI representa la materialització i la posada en escena de tot una sèrie de bones pràctiques mitjançant les quals han aconseguit millorar el clima laboral, la participació de tot l’equip en els projectes, han fet que tothom se senti important i que doni el millor de si mateix i en definitiva, tenir un capital humà motivat i content de treballar en l’empresa on treballa.

Felicitem a l’equip d’Inserty per la feina feta i els animem a anar molt més lluny en el camí de la responsabilitat social.

També volem agrair a la Fundación Corresponsables la seva tasca de difusió de la RSE i volem animar a les petites empreses a seguir l’exemple d’Inserty i a diferenciar-se fent RSE.

IMG_1744

IMG_1745

IMG_1724

IMG_1741

IMG_1727